يكشنبه, ۲۸ آبان, ۱۳۹۶

برگزاری جشن معارفه دانشجویان جدیدالورد دانشکده دندانپزشکی

دانشکده دندانپزشکی اصفهان شنبه ۱۰مهرماه ، بمناسبت شروع سال تحصیلی جدید، مراسم جشنی را ویژه دانشجویان جدیدالورد باحضورمسئولین دانشکده ، نماینده تشکلهای دانشجویی و۸۸نفردانشجویان جدیدالوردوخانواه آنها درتالار دانشکده برگزارنمود

درابتداپس ازتلاوت آیاتی ازکلام اله مجید، دکتررضوی معاون مالی اداری دانشکده بااشاره به موقعیت علمی دانشکده فرمودند خوشبختانه می توانیم به دانشجویان جدیدتضمین دهیم که به میزان تلاش وکوشش آنها، امکانات وتجهیزات آموزشی علمی ، فرهنگی و....مهیا گردیده است .

ایشان افزودند قطعا" این موفقیت ها وکسب جایگاه های برتردرزمینه های مختلف علمی وفرهنگی و..... جزباتلاش وسخت کوشی شما دانشجویان عزیزمحقق نخواهدشد وی تصریح کرد دانشکده دندانپزشکی دارای ۱۲گروه آموزشی و۱۰گروه تخصصی می باشد وهم اکنون نزدیک به۱۰۰نفر هیئت علمی مشغول به تدریس می باشند.بعلاوه دررتبه بندی دانشکده های دندانپزشکی ، این دانشکده پس ازدانشگاه تهران وشهیدبهشتی ، جایگاه سوم راکسب کرده است.