يكشنبه, ۲ مهر, ۱۳۹۶

برگزاری مراسم بزرگداشت دکترمهرداد داوری در دانشکده دندانپزشکی اصفهان

در ابتدای مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید دکترخادمی فرمودند ، این اتفاق ناگوار جامعه پزشکی و دندانپزشکی را داغدار کرد.ما جمع شدیم که شایسته ترین یادبود در خور زنده یاد دکترمهرداد داوری را برگزار نماییم.

پس از آن دکترجهانپورازدوستان آن مرحوم واز خصایص و خاطرات زنده یاد داوری یادکردند .و به خانواده مرحوم و همچنین تمامی دوستداران آن عزیز از دست رفته تسلیت گفتند

در پایان دکتر جعفرزاده معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی ضمن عرض تسلیت مجدد و آرزوی صبر برای بازماندگان آن مرحوم و همه جامعه دندانپزشکی افزود :دکترمهرداد داوری از جنس همه آدمها نبود و با بقیه فرق داشت .مثل درخت بزرگی بود که همه از میوه اش استفاده میگردند .با اینکه از این شهر و دیار نبود همیشه راهگشا و حلال مشکلات هیئت علمی و دانشکده بود .مهردادنام نیک برای فرندانش به ارث گذاشت و من و همه اعضای هیئت علمی هر چه در توان داریم برای فرزندان و بازماندگان آن مرحوم انجام میدهیم تا بتوانند این غم را تحمل کنند.در انتها از میهمانان به صرف نهار پذیرایی بعمل آمد.

روحش شاد و یادش گرامی باد