يكشنبه, ۲ مهر, ۱۳۹۶

برگزاری همایش سه روزه سراسری ایمپلنت های دندانی، باید ها و نبایدها

رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جناب آقای دکتر اصغری نیز پس از مراسم افتتاحیه در محل برگزاری همایش حضور به هم رساند و از برگزاری همایش و نمایشگاه بازدید نمودند.استقبال دندانپزشکان عمومی و متخصص پیشکسوت و جوان، رزیدنتها، دانشجویان و حتی همکاران پزشک و غیر پزشک از رشته های مختلف در این همایش و برنامه های کم نظیر آن کم سابقه بود. به طوریکه بیش از ۵۰۰ نفر ثبت نام رسمی و بیش از این تعداد نیز عزیزان علاقه مند به صورت میهمان در همایش شرکت داشتند.ارائه بیش از ۷۰ عنوان سخنرانی در ۲ سالن که اکثراً توسط متخصصین مجرب داخلی و خارجی در رشته های تخصصی مختلف مرتبط با ایمپلنت عنوان گردید، همچنین ارائه ۱۵ پوستر در مورد موضوعات مرتبط با ایمپلنت، برگزاری بیش از ۱۷ کارگاه عملی کاربردی که بر اساس درخواستهای دندانپزشکان  و با شرکت بیش از ۵۶۷ شرکت کننده توسط مدرسین مجرب داخلی و خارجی ارائه  شد و نیز بر پایی نمایشگاه تجهیزات دندانپزشکی و ایمپلنت با بیش از ۲۵ غرفه و شرایط ویژه فروش، همه و همه بر شور و انگیزه علاقه مندان برای حضور مداوم سه روزه در برنامه های همایش افزود.نکته قابل توجه دیگر این همایش حضور پروفسور رونالد اشترکبین رئیس انجمن جراحان فک و صورت آلمان و ارائه دو سخنرانی در دو کارگاه توسط ایشان بود.در نهایت همایش طی مراسم اختتامیه بعد از ظهر جمعه ۱۱/۱۱/۹۲ با حضور آقای دکتر خادمی رئیس دانشکده، دبیران علمی و دبیران اجرایی همایش و با تقدیر از برگزیدگان بخش پوستر خانم فرزانه نوربخشیان و اقای محمود رضا کلانتر معتمدی و نیز تیم اجرایی پایان یافت و مقرر گردید که به حول و قوه الهی همایش آینده مرکز تحقیقات ایمپلنتهای دندانی در سال ۹۳ برگزار گردد.