برگزاری اولین جلسه هم اندیشی شورای فرهنگی در ترم جدید

اولین جلسه هم اندیشی شورای فرهنگی دانشکده دندانپزشکی با حضور ریاست محترم دانشکده و بعضی از اعضای محترم هیئت علمی و مسئولین دانشجویان در سالن ویدئو کنفرانس برگزار گردید. رئیس دانشکده دندانپزشکی ضمن خیر مقدم و نام گذاری سال ۱۳۹۳ که از طرف رهبر فرزانه سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نام گذاری گردید افزودند یکی از وظایف اصلی ما فعالیت گسترده در زمینه های فرهنگ دینی و حفظ حجاب می باشد سپس حجت الاسلام حیدری امام جماعت دانشکده دندانپزشکی با اشاره به توسعه و ترویج فرهنگ اسلامی در دانشگاه افزودند؛ برپایی نماز از مهمترین اولویت های فرهنگی است و برنامه های فرهنگی باید گامی در جهت اهداف تعالی باشد ایشان در خصوص فعالیت های فرهنگی واحد گفتند با استقرار کانون فرهنگی باید گامی در جهت اهداف برای توسعه فرهنگ اسلامی مهیا شود.