برگزاری برنامه سه روزه بازآموزی دانشکده دندانپزشکی

برنامه سه روزه بازآموزی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تاریخ ۹ لغایت ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۴ همراه با ۵/۲۹ امتیاز آموزش مداوم در سالن آمفی تئاتر با حضور ۵۰۰ نفر از دندانپزشکان سطح شهر برگزار گردید. هدف از اجرای این برنامه ارتقاء دانش دندانپزشکان با ارائه سخنرانی ها و پخش مستقیم از اتاق عمل و برگزاری کارگاه های متنوع عملی و برپایی نمایشگاه با حضور شرکت های مواد و تجهیزات دندانپزشکی برگزار گردید که مورد استقبال دندانپزشکان استان های همجوار به ویژه یزد – چهارمحال و بختیاری و کهکیلویه و بویر احمد قرار گرفت. در پایان برنامه مراسم صرف ناهار در محل فضای سبز آلاچیق های دانشکده با حضور اساتید و هیات رئیسه محترم دانشکده برگزار گردید.