جشن معارفه دانشجویان جدید الورود

ماه مهر، یک فرصت است، فرصت قدم نهادن در جاده پر پیچ و خم علم با مهر، به سوی باغ سبز و پر گل علم می رویم به امید آن آداب علم اموزی را نیز فرا گیریم برنامه معارفه دانشجویان جدید الورود در روز شنبه ۲۹/۶/۹۳ از ساعت ۳۰/۸ در سالن امفی تئاتر دانشکده دندانپزشکی با حضور نزدیک به ۷۰نفر از دانشجویان به اتفاق خانواده هایشان برگزار گردید در این مراسم آقای دکتر جعفرزاده معاونت محترم دانشجویی در مورد فعالیتهای فرهنگی و دانشجوئی توضیحاتی دادند و از دانشجویان دعوت کردند تا از ابتدا در فعالیتهای فرهنگی دانشکده حضور پیدا کنند. معاونت محترم پژوهشی آقای دکتر صوابی در مورد پژوهش در ارتقاء علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و نقش دانشجویان در پیش برد امور پژوهشی توضیحاتی داده شد و کمیته تحقیقات دانشجویی به عنوان متولی امور پژوهشی دانشجویان معرفی گردید. همچنین در مورد موقعیت دانشجویان در سالهای اول ورود به دانشگاه توضیحاتی ارائه گردید. معاونت محترم آموزشی پس از عرض تبریک و خیر مقدم به خانواده ها و دانشجویان جدید الورد، راجع به امکانات ممتاز و جایگاه ویژه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشکده دندانپزشکی صحبت کردند. در ادامه با تعریف " واحد تحصیلی " و تکرار واحدهای آموزشی دانشجویان دندانپزشکی خاطر نشان کردند که در طی یک دوره ۶ ساله دانشجویان در ۲ سال اول دوره دروس عمومی و علوم پایه ( شامل ۲۴ واحد و ۳۹ واحدیی ) را در ۴ سال آخر دوره دروس اختصاصی اجباری و اختیاری ( شامل ۱۳۹ واحد و ۱۵ واحد) را خواهند گذراند که مجموعا ۲۱۷ درسي خواهد شد.