دومین همایش کشوری ایمپلنت های دنداني

دومین همایش سراسری ایمپلنت های دنداني با شعار : "موفقیت طولانی مدت در درمان های ایمپلنت" از تاریخ ۹ الی ۱۱ مهر ماه در محل دانشکده دنداپزشکی اصفهان برگزار گردید .

دبیران علمی این همایش جناب آقای دکتر منصور ریسمانچیان و جناب اقای دکتر احمد مقاره عابد بوده و مجموعه مقالات ارائه شده توسط اساتید وپژوهشگران داخلی وبین اللمللی در این همایش با محوریت :

• درمان های ایمپلنت ، مسئولیت و اخلاق حرفه ای

• پیشگیری ار عوارض رایج در درمان ایمپلنت

• درمان ایمپلنت و بیماری های خاص

• مهندسی نسج نرم و سخت

• تصویر برداری در ایمپلنت

ارائه شدند.

مراسم افتتاحیه این همایش با حضور جناب آقای دکتر صانعی ، قائم مقام ریاست مخترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، سرکار خانم دکتر چنگیز، معاون محترم آموزشي دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، جناب آقای دکتر شاه مرادی معاون محترم دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، جناب آقای دکتر حسن خانی مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، جناب آقای دکتر عباسعلی خادمی ریاست محترم دانشکده دندانپزشکی ، جناب آقای دکتر میر قادری رئیس محترم اداره نظارت بر دندانپزشکی معاونت درمان و جمع کثیری از دندان پزشکان و کارشناسان پروتز برگزار گردید .

در حاشیه این همایش نمایشگاهی از تجهیزات و مواد دندان پزشکی و ایمپلنت هاي دنداني و همچنین گارگاه هایی در خصوص آموزش های علمی و عملی ایمپلنت وانجام چندین برنامه آموزشی جراحی زنده برگزار گردید که با استقبال فراوان جامعه دندان پزشکان روبرو شد. این همایش با اهدا جوایزي به پوسترهای برتر و نیزتجلیل از کادر علمی واجرایی اين همایش در مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.

هم‌اکنون ۱ کاربر آنلاین است.

• ro