سومين همايش سراسري آسيب شناسان دهان، فك و صورت

سومین همایش سراسری آسیب شناسان دهان، فک و صورت در تاریخ ۹-۷ مرداد ماه سال ۱۳۹۴ در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار خواهد شد. فراخوان مقالات علمی تا تاریخ ۱۵ فروردین ماه ۱۳۹۴ بوده و کمیته علمی کنگره منتظر تحقیقات کلیه همکاران عزیز می باشد.

این کنگره با شعار "با سرطان دهان چه باید کرد" حیطه تخصص دندانپزشکان،پاتولوژیست ها، متخصصین گوش و حلق و بینی، انکولوژیست ها و سایر رشته های مرتبط می باشد. کسب حداکثر امتیاز بازآموزی از ویژگی های مهم همایش مرداد ماه خواهد بود.

از جلوه های ویژه این همایش حضور استادان برجسته و صاحب نظر در زمینه های آسیب شناسی دهان و سایر رشته های تخصصی همسو و نیز برگزاری کارگاه های آموزشی، نمایشگاه مواد و تجهیزات دندانپزشکی و آزمایشگاهی در حاشیه همایش است. همچنین تقدیر از چهره های ماندگار رشته های آسیب شناسی دهان نیز از برنامه های مهم این همایش شکوهمند خواهد بود.

آدرس سایت جهت ثبت نام علاقمندان :

www.seminar.mui.ac.ir/3iop

شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر