دوشنبه, ۳۱ شهريور, ۱۳۹۹

پيام رئيس دانشكده دندانپزشكي به مناسبت گراميداشت روز دندانپزشكي و آغاز طرح تحول سلامت دهان

دندانپزشكان محترم و همكاران گرامي
با اهدا سلام و تحيات
در فصل تسبيح و آفرينش و قنوت درختان به تمناي آسمان و دستهاي خورشيد،
به ذكر من لم يشكر المنعم من المخلوق لم يشكر اله عزوجل
پس تقدير شايسته آنهايي است كه با وجود همه مشقتها و سختيها همچنان در مسير توسعه سلامت مردم گامي استوار و عزمي راسخ دارند. ضمن عرض تبريك به مناسبت فرا رسيدن ۲۳ فروردين ماه، روز دندانپزشكي، بدينوسيله از همراهي و همدلي صميمانه كليه دندانپزشكان محترم و كليه همكاران سختكوش كه همواره با همكاري يكديگر نقشي به سزا در پيشبرد اهداف عاليه در حوزه سلامتي داشته اند، تشكر و قدرداني بعمل مي آيد .بديهي است در سالي كه بنا به فرمايش رهبر فرزانه انقلاب به سال دولت و ملت ، همدلي و همزباني نام گرفته، گرمي دستان هنرمند و ذهن خلاق جامعه دندانپزشكي كشور در راستاي اعتدال و با تكيه بر تدبير هوشمندانه اميدي دلگرم كننده در نظام سلامت خواهند آفريد و من به اين مهم ايمان دارم. بدون ترديد اجراي طرح تحول سلامت دهان با همكاري گروه هاي تخصصي مختلف و انديشمندان علوم دندانپزشكي ميسر خواهد شد و در اين راستا از نظرات و راه كارهاي ايشان بهره خواهيم جست.