برگزاری جلسه معارفه دستیاران جدیدالورود سال 1401دانشکده دندانپزشکی دانشگاه اصفهان

جلسه معارفه دستیاران جدیدالورود سال 1401 دندان پزشکی روزشنبه30مهرماه در محل سالن کنفرانس دانشکده دندان پزشکی برگزارشد دراین جلسه که با حضور هیات رئیسه دانشکده و سایر اعضاء علمی گروه های آموزشی برگزار شد کلیه دستیاران جدید الورود سال 1401 حضور داشتند. ابتدا ریاست دانشکده آقای دکتر سیدمحمدرضوی ضمن تبریک به تمامی عزیزان پذیرفته شده درآزمون دستیاری ، بر لزوم تلاش در خصوص افزایش توان علمی و عملی دستیاران تاکیدکردند و همچنین اظهار امیدواری کردند که با تلاش و کوشش جمعی شاهد ارتقاء دانشکده در سالهای آتی باشیم وبابرنامه ریزی ازفرصت پیش آمده کمال استفاده کنید سپس آقای دکتر احمد مقاره عابد معاونت آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی ضمن خوش آمدگویی ، رزیدنتها را به تحصیل علم بیشتر و تلاش در جهت ارتقاء سطح علمی دانشکده دعوت نمودند و نکاتی درخصوص قوانین آموزشی و مقرراتی که رزیدنتها باید رعایت نمایند بیان نمودند.درپایان جلسه معاونین درحوزه مدیریت خودصحبت کردند.