برگزاری مراسم تجلیل از افتخار آفرینان و پذیرفته شدگان آزمون دانشنامه (بورد) تخصصی دردانشکده دندانپزشکی درسال 1401

دکترمعصومی باتبریک به دستیاران برتر آزمون دانشنامه تخصصی عنوان کرد: توسعه علم نافع، پژوهش نافع، تغییر و تحول در سیستم‌های سنتی، راه‌اندازی پارک فناوری و توسعه توریسم سلامت در دستور کار دانشگاه قرار دارد و در حال پیگیری است و شما می‌توانید باوجود تمام سختی‌ها و مشکلاتی که وجود دارد، بمانید و به کشور برای حل مشکلات کمک کنید به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی به همین مناسبت، مراسم تقدیر از قبول شدگان با حضور معاونت آموزشی دانشگاه، مشاور معاون آموزشی در امور مالی و پشتیبانی ،ریاست، معاونین، سرپرستان تخصصی گروه های آموزشی دانشکده دندانپزشکی درروزشنبه 10دی ماه درسالن کنفرانس برگزار گردید. دکتر سید محمدرضوی رییس دانشکده ضمن عرض تبریک به قبول شدگان، دندانپزشکان متخصص را سرمایه های انسانی ناب در حوزه سلامت قلمداد نمود. وی با اهمیت دانستن دوره دستیاری گفت: متخصصین و دستیاران ما با از جان گذشتگی بی نظیر در حوزه کنترل بیماری های واگیر بوژه کرونا چشم همه را به خود خیره نمودند. رییس دانشکده تامین نیروی انسانی متخصص دندانپزشکی را یکی از نیازهای اساسی دانشکده عنوان نمود و حفظ حرمت و کرامت انسانی آنها را یکی از الزامات بارز مدیریت دانشکده دانست. دکتر رضوی ضمن اشاره به افتخار آفرینی دستیاران در آزمون قبولی دانشنامه (بورد) تخصصی، حوزه آموزش را اولویت اول دانشکده دندانپزشکی در حوزه سلامت نامید. در ادامه به رتبه های برتردر آزمون دانشنامه (بورد) تخصصی به رسم یادبود و پاسداشت، از طرف ریاست دانشگاه ودانشکده لوح سپاس تقدیم شد وباتوجه به قبولی تمامی دستیاران تخصصی دانشکده ازهمه سرپرستان تخصصی گروه های آموزشی دانشکده تجلیل گردید.