برگزاری مراسم تکریم ومعارفه مسئول واحدپرستاری دانشکده دندانپزشکی

روزیکشنبه 8آبانماه آیین قدردانی اززحمات آقای حسین ادیبی ومعارفه فریده جعفرزاده باحضورریاست دانشکده ، معاون مالی اداری ، مدیرامورعمومی وجمعی ازپرستاران وکارکنان درسالن کنفرانس برگزارگردید. دراین مراسم ، دکتررضوی ضمن تقدیراززحمات وتلاش های آقای ادیبی درطی مدت مسئولیت ایشان گفت : بی شک زحمات دلسوزانه شما درراستای بهبودارائه خدمات به بیماران پوشیده نیست همچنین همکاری وهماهنگی واحدپرستاری قابل تقدیراست ایشان بااشاره به ابلاغ خانم جعفرزاده مسئول واحد پرستاری جدیدبیان داشتند باتوجه به تجربه کاری وتوانمندی وتعهدایشان دراینده شاهدتحولات مثبتی درواحدپرستاری دانشکده خواهیم بود. درادامه آقای ادیبی ضمن ارائه گزارش ازوضعیت این مرکزبراهمیت نقش پرستاران ونیازآنان به حمایت تاکید نمودند واشاره کردندکه حداقل دانشکده ده حضور8کمک بهیاریاپرستارجدیدنیازدارد.