برگزاری مراسم رویدادپژوهش دردانشکده دندانپزشکی

دوشنبه 7آذرماه همزمان باهفته پژوهش مراسم باشکوهی باحضورمعاون تحقیقات وفناوری به همراه مسئولین وجمعی ازاساتید وکارکنان ودانشجویان دانشکده دندانپزشکی در سالن آمفی تئاتر برگزار گردید. در این جلسه دکتر رضوی رییس دانشکده، ضمن تبریک آذرماه پژوهش ، طی سخنانی در ارتباط با اهمیت، جایگاه و نقش تحقیقات در سلامت جامعه، شاخص های یک تحقیق کاربردی و مهمترین موضوعات و مسئله های پژوهشی دانشکده دندانپزشکی مطالبی بیان نمودند. در ادامه این مراسم آقای دکتر عسکری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در خصوص جایگاه پژوهش های اثر گذار در پیشرفت جامعه و تسهیلات معاونت تحقیقات و فناوری جهت ارتقا وضعیت پژوهشی دانشگاه صحبت کردند. همچنین در پاسخ به سوالات و پیشنهادات اساتید و دانشجویان مطالب مفیدی را مطرح کردند که در آینده نزدیک با تصویب و اصلاح آیین نامه ها برخی روندهای پژوهشی تسهیل گردد. در ادامه خانم دکترترابی نیامعاون پژوهش گزارش عملکرد پژوهشی دانشکده را ارائه و با اشاره به نقاط قوت برنامه های پژوهشی ، راهکارهایی جهت بهبود فرایندهای پژوهشی ارائه دادند. در این مراسم از اساتید برجسته درگروههای مختلف و حیطه پژوهش و دانشجویان برتر پژوهشی تقدیر و تشکر به عمل آمد. ودرانتهاجلسه پرسش وپاسخ برگزارگردید .