جلسه معارفه رزیدنت های تخصصی جدید الورود دانشکده دندانپزشکی برگزارشد

مراسم آشنایی دستیاران تخصصی ورودی سال 1402 با حضور رئیس دانشکده ، معاون آموزش تخصصی صبح روز سه شنبه 25 مهرماه در سالن آمفی تئاتردانشکده برگزار شد. در ابتدای مراسم، دکتر رضوی رئیس دانشکده دندانپزشکی ضمن خوش آمدگویی به دستیاران جدیدالورود به بیان اهمیت تکریم به بیمار و رعایت اصول اخلاقی پرداخت. رئیس دانشکده دندانپزشکی گفت: یکی از قشرهای بسیار زحمتکش در جامعه ما، قشر دستیاران هستند و کسانی که رزیدنتی را قبول می کنند، جهاد کرده چراکه به پیشرفت علمی کشور کمک شایان توجهی می نمایند. وی خاطر نشان کرد: اساتید بسیار برجسته ای در دانشکده هستند که شما دستیاران عزیز با همراهی اساتید می توانید در بالاترین سطح آموزش ببینید و به درجات بالای علمی برسید. دکتر رضوی تصریح کرد: همکاران ما تا جایی که بتوانند به حل مسائل و مشکلات شما خواهند پرداخت و یار و یاور شما عزیزان هستند و از شما خواهشمندم در مسیر ارتقا رتبه علمی دانشگاه و خدمت رسانی به مردم همواره فعال و پویا باشید و امیدواریم شما یکی از اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه ما باشید. در ادامه این مراسم معاون آموزش تخصصی ضمن تبریک به دستیاران ورودی جدید توضیحاتی را درخصوص اهداف آموزشی، راه‌های ارتباطی با معاونت آموزشی، استانداردهای پوشش، منشور حقوق بیمار، اخلاق حرفه ای، اهداف پژوهشی، اعتبار بخشی آموزشی و.... برای آشنایی بیشتر دستیاران جدیدالورود ارائه دادند. در پایان این مراسم، پرسش و پاسخی از سوی رزیدنت ها ورئیس دانشکده ومعاون تخصصی صورت گرفت.