حضور دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در دانشکده دندانپزشکی اصفهان

سه شنبه 2آبان ماه 1402 دکتر رضا یزدانی دبیر شورای آموزش دندان‌پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان بازدید کردند. همچنین درنشستی با حضور اعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد دکتر رضوی ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان، گزارشی جامعی از عملکرد دانشکده در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی درمانی و اقدامات صورت گرفته ارائه نمود و سپس هر یک از اعضای حاضر نظرات خود پیرامون مسائل مختلف آموزشی و درمانی را مطرح نمودند و پس از بیان نظرات، دکتر یزدانی در خصوص هر یک از موارد مطروحه به ارائه توضیحات و راه کار پرداخت. دبیر شورای آموزش دندان‌پزشکی و تخصصی بیان کرد: مسائل و موضوعات مهم دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی باید در اسرع وقت رسیدگی گردد تا بتوانند به‌طور مؤثرتری به مراجعین خدمت دهند. وی افزود: ارتقاء سواد سلامت دهان و دندان، ارتقا و بهبود عملکرد کلینیک تخصصی دندانپزشکی، تربیت دستیار دندان‌پزشکی و ایجاد رشته های کارشناسی مرتبط با دندانپزشکی از جمله رشته کارشناسی پروتزهای دندانی، تثبیت نیروی انسانی دانشکده از طریق افزایش ظرفیت جذب دندان‌پزشکان متخصص در فراخوان‌های جذب و آزمون‌های استخدامی باید جز اولویت های اجرایی در دانشکده به منظور رشد و بالندگی هر چه بیشتر دانشکده قرار گیرد.