ششمین رویداد خدمات رایگان دندانپزشکی کانون خورشید هشتم برگزار شد

به مناسبت میلاد امام رضا (ع) و دهه کرامت ششمین رویداد خدمات رایگان دندانپزشکی کانون خورشید هشتم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، با حضور 30 نفر از اساتید ، دانشجویان و پرستاران دانشکده دندانپزشکی به مدت یک روز در تاریخ 5 خرداد ماه 1402 و در قالب دو شیفت صبح و عصر در مرکز خدمات جامع سلامت محکم کار برگزار شد. پس از معرفی افراد کم بضاعت و بی بضاعت محله دارک توسط افراد معتمد ، بیماران دو هفته قبل تحت معاینه بالینی قرار گرفتند و نیاز های درمانی آنها مشخص شد. سپس با توجه به درمان های مورد نیاز ، از اساتید مربوطه دعوت به عمل آمد تا در این امر خیرخواهانه مشارکت کنند. در این برنامه ، دانشجویان به معاینه ، آموزش بهداشت و دستیاری و اساتید به درمان های دندانپزشکی در زمینه های (درمان ریشه )عصب کشی بزرگسال ، ترمیم ، فیشور سیلانت ( شیارپوشی) ، عصب کشی اطفال و جراحی پرداختند.