مراسم تجلیل و قدردانی از همکار بازنشسته آقای عبدالرحمن آقایی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی ، در روز یک شنبه مورخ  22مهرماه و به منظور قدردانی از زحمات و سی سال خدمت صادقانه آقای عبدالرحمن آقایی طی مراسمی با حضور رئیس دانشکده وجمعی از همکاران تقدیر به عمل آمد.در این مراسم که در محل سالن کنفرانس برگزار گردید ، در ابتدا دکترسیدمجمد رضوی ضمن تبریک بازنشستگی همکار تلاشگر عبدالرحمن آقایی و آرزوی سلامتی برای ایشان و خانواده محترمشان  گفت : از زحمات و خدمات شما همکار گرامی که بهترین سالهای عمر خود را در راه ارتقاء اهداف دانشکده سپری نموده و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نکرده اید ازطرف هیات رئیسه وکارکنان دانشکده صمیمانه تشکر می نمایم افزود: دوران بازنشستگی نقطه اوج پختگی و تجربه است و فصل تازه ای از حیات و آغازی بر زندگی دیگر است، در زمینه تکریم بازنشستگان و حفظ حرمت آنان که همواره به عنوان یک ارزش در فرهنگ غنی و آموزه های دینی است تاکید نمود.