مراسم تکریم و معارفه مسئول امور مالی دانشکده دندانپزشکی انجام شد خانم آرزو مشتاقی نیا به سمت مسئول امورمالی دانشکده دندانپزشکی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، مراسم تکریم و معارفه مسئول امورمالی دانشکده با حضور رئیس دانشکده ، مهندس طاهریان درحوزه مدیریت اموردانشگاه ودکترناصری معاون مالی دانشکده وجمعی ازمسئولین وکارکنان واحدها برگزار شد.

دكتر سیدمحمدرضوی، رئيس دانشکده دندانپزشکی درابتداي اين نشست، سرمايه انساني را مهم ترين و گرانبهاترين منابع هر سازمان عنوان كرد و با تقدير از زحمات متعهدانه و قانونمند خانم حاتم پور مسئول سابق امورمالي دانشکده  ابراز اميدواري كرد زمينه بهره مندي از تجارب اين مديرمتعهد،مخلص و قانونمندار همچنان ادامه يابد. وي همچنين براي خانم مشتاقی نیا به عنوان فردي با تجربه ، دلسوز و توانمند آرزوي موفقيت روزافزون نمود.

در بخش ديگري از اين مراسم، مهندس طاهریان ازحوزه مدیریت مالي دانشگاه اظهارداشت: جا به جايي مديران را در راستاي پويايي و بهترشدن روند پيشبرد هر مجموعه ذكر كرد و از قبول مسئوليت توسط خانم مشتاقی نیا تقدير و براي ايشان آرزوي موفقيت نمود. وی باتشکرازخانم حاتم پورمسئول سابق موفقیت های بدست آمده راحاصل تلاش وجدیت همکاران دانشگاه درهمه حوزه هاعنوان کرد