نشست صمیمانه روابط عمومی دانشگاه با رییس دانشکده دندانپزشکی

روابط عمومی دانشگاه در راستای برنامه ریزی و رویکرد جدید این مدیریت، با حضور در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه، جلسه ای را دوشنبه 13 تیرماه در محل دفتر ریاست دانشکده برگزار نمود. در این جلسه که دکتر احمدی فر مدیر روابط عمومی، دکتر رضوی رییس دانشکده دندانپزشکی و تعدادی از کارشناسان روابط عمومی نیز حضور داشتند در خصوص تعاملات و لزوم همکاری و اطلاع رسانی به جامعه بحث و تبادلنظر گردید. در ابتدای این جلسه دکتر احمدی فر ضمن بیان جایگاه و موقعیت روابط عمومی در هر سازمان، اصلی ترین بازوی مدیریت را واحد روابط عمومی عنوان کرد که امروزه بعنوان هنر هشتم در جهان نام گرفته است. وی یکی از رسالت های مهم روابط عمومی را به ثمر رساندن اهداف هر سازمان بیان کرد که از طریق برقراری ارتباطات درون و برون سازمانی، اطلاع رسانی و آموزش به مخاطبان و ارتقای آگاهی جامعه، این وظیفه خطیر بانجام می رسد. دکتر احمدی فر برنامه ریزی و برگزاری جلسات با معاونت ها و روسای دانشکده ها برای معرفی خدمات آن مجموعه به مردم را از مهمترین اهداف روابط عمومی عنوان کرد که منجر به برقراری ارتباط اعضای هیات علمی، نخبگان، کارکنان، دانشجویان و مخاطبین با مدیریت کلان دانشگاه و نیز جامعه مخاطب می گردد. مدیریت روابط عمومی دانشگاه در خصوص بحث افکار سنجی و نظر سنجی، گفت: از طریق انجام نظر سنجی علمی از بدنه هر سازمان و از جامعه خدمت گیرنده و مخاطبان سازمان، می توان بسیاری از راهکارهای مدیریتی را به ثمر و اجرا رساند. وی همچنین در سخنان خود به لزوم معرفی و اطلاع رسانی مراکز تخصصی، رشته ها، تخصص ها و دستاوردهای نوین دانشکده، معرفی خدمات دانشکده دندانپزشکی در سایت انگلیسی دانشگاه در جهت جذب توریسم درمانی، اهمیت آموزش به جامعه در خصوص سلامت دهان و دندان و افزایش آگاهی مخاطبین و نیز معرفی اساتید خاص در راستای scientific branding اشاره نمود. در ادامه ریاست دانشکده دکتر رضوی، دانشکده دندانپزشکی را یک دانشکده خاص عنوان کرد که مانند یک بیمارستان در دل دانشگاه به مردم و دانشجویان خدمات آموزشی و درمانی را ارایه می دهد. وی به وجود 21 بخش تخصصی در این دانشکده اشاره نمود و افزود: تمامی کارهای پژوهشی و تحقیقاتی دانشجویان و اساتید در همین دانشکده انجام می گیرد و با توجه به ارتباط مستمر بین مدیریت، اعضای هیات علمی، دانشجویان و پرسنل، یک جو صمیمی و یکدل در این دانشکده حکمفرما می باشد و از سویی همه روزه ارتباط مستمر بین این افراد برقرار است و روابط عمومی نقش بسیار موثری در تلطیف این روابط دارد دکتر رضوی همچنین به تحصیل دانشجویان بین الملل از کشورهای مختلف مانند تاجیکستان، افغانستان و ... اشاره کرد و تصریح نمود: با توجه به وجود امکانات تخصصی در این دانشکده و سطح علمی بالا، بدلیل عدم آگاهی بسیاری از دانشجویان خارجی، برای ادامه تحصیل به سراغ کشورهای دیگر رفته، اما ما می توانیم با اطلاع رسانی مناسب از خدمات و آموزش هایی که در این دانشکده صورت می گیرد، بسیاری از این دانشجویان را جذب نماییم. شایان ذکر است مصاحبه ریس دانشکده با دانشجویان بین الملل، تولیدات هنری آموزشی از قبیل موشن، اینفور گرافیک و فیلم و انجام نظر سنجی با یک موضوع مشخص از جمله مصوبات این جلسه بود.