نشست صمیمی هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بامسئولین ومدیران گروههای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی

یکشنبه اول خردادماه، رییس دانشگاه به همراه اعضای هیات رییسه، در دانشکده دندانپزشکی حضور یافته و با مسئولین و مدیران گروه های هیات علمی دانشکده دیدار نمودند. در ابتدای جلسه ، دکتر سیدمحمدرضوی ضمن عرض خیرمقدم حضور رئیس دانشگاه و مدعوین جلسه ، به بیان عملکرد دانشکده دندانپزشکی پرداختند. در ادامه معاونین دانشکده دندانپزشکی به بیان عملکرد حوزهای خوددر شرایط بیماری کرونا راتشریح نمودند. همچنین نماینده کارکنان وسه نفرازمدیران گروه به نمایندگی ازمدیران گروهها نیز از حضور هیات رئیسه در جمعشان قدردانی وهرکدام نظرات و پیشنهادات خود را در مورد فعالیت ها، ارائه خدمات و رفع مشکلات موجود پرداخته ومطالبات آنان رابیان کردند. درادامه، دکتر شیرانی رئیس دانشگاه به ارائه توضیحاتی در خصوص هر یک از مسائل مطرح شده پرداخته وراهکارهاوپیشنهاداتی رامطرح نمودند . . گفتنی است: هر یک از اعضای هیئت رئیسه با توجه به نوع مسائل مطرح شده به بیان توضیحاتی در حوزه اجرایی خودپرداختند .