گزارش مرکزتحقیقات ایمپلنت های دندانی

یکی از علومی که از حدود پنج دهه اخیر به جامعه دندانپزشکی جهان معرفی شده و همواره بر وسعت و اهمیت آن در علم دندانپزشکی افزوده می‌شود، ایمپلنت‌های دندانی(Implant Dental) می باشد. خانم دکترعبادیان رئیس این مرکز گفتند این رشته همواره کوشیده است با بهره گیری از آخرین فناوری روز و با تلفیق بسیاری از مزایای رشته های تخصصی دندانپزشکی از جمله پروتز، پریو، جراحی، رادیولوژی و آسیب شناسی و ... شرایط جایگزینی دندان های از دست رفته را فراهم سازد. براین اساس و به منظور هماهنگی با رشد و توسعه سایر رشته های دندانپزشکی و بهره مندی از توان بالقوه امکانات مطلوب علمی و عملی موجود در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مرکز تحقیقات دندانپزشکی، به همت جمعی از اعضای هیئت علمی و محققین این دانشکده،مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی اصفهان با هدف توسعه پیشرفت دانش درحیطه ایمپلنت های دندانی جهت بهبودخدمت رسانی به جامعه علمی وبیماران از زمستان سال۱۳۹۱ اصفهان آغاز بکارنمود وموافقت قطعی مرکز درسال92 اخذگردید. این مرکزازمراکزسه گانه پژوهشکده علوم وتحقیقات دندانی پروفسورترابی نژادبوده باهمکاری وپشتیبانی دانشکده دندانپزشکی برآن است که درزمینه خصوصیات محصولات مرتبط باایمپلنت وانجام تحقیقات نوآورانه درزمینه تولیدودستیابی به موادوبیومتریال های جدید درجهت ساخت ایمپلنت واجزاوابسته فعالیت نماید ودراین زمینه تمایل داردتامحققان داخل وخارج ازدانشگاه ومحققین بین الملی همکاری نماید .